Centru de dezmembrari auto Piatra Neamt Import UK Home Despre Centrul de Dezmembrari Auto Import UK Piatra Neamt Termeni si Conditii Centru de Dezmembrari Auto Import UK Contact Centru de Dezmembrari Auto Piatra Neamt Import UK Masini dezmembrate - Centru de dezmembrare auto Piatra Neamt Import UK

0758.835.558 sau 0749.673.536

contact@importuk.ro

Str. Dumbravei Nr. 51, Piatra Neamt

HOME             DESPRE NOI             MASINI IN STOC            TERMENI SI CONDITII          CONTACT

Copyright © 2013. Toate Drepturile Rezervate Import UK

Design & Optimizare Mouse Media Services


CE MARCI

AVEM PE STOC?

AUDI

BMW

CITROEN

DODGE

FIAT

FORD

HONDA

HYUNDAI

IVECO

JEEP

KIA

MAZDA

MERCEDES-BENZ

MINI

MITSUBISHI

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

ROVER

SAAB

SEAT

SKODA

SMART

SUBARU

SUZUKI

TOYOTA

VOLKSWAGEN

VOLVO

DESPRE Import UK

Import UK este un centru de dezmembrari auto nou deschis in Aprilie 2013, in Piatra Neamt. In ciuda faptului ca este un centru de dezmembrari nou putem spune ca oferim clientilor nostri servicii si produse (piese auto) de o calitate ireprosabila.

Flota de masini se obtine prin import direct din Marea Britanie, fie masini avariate partial sau chiar si functionale. Puteti gasi in parcul nostru de masini peste 500 de autoturisme din care va puteti alege piesele auto dorite.

Parcul auto al centrului nostru de dezmembrari auto este reinnoit odata la 2 saptamani sau chair si mai repede, depanzand de comezile pe care le primim.


DESPRE Parcul Auto Impor UKCentrul de dezmemmbrari auto Import UK detine un parc auto desfasutrat pe o suprafata de peste 1800 mp, astfel punandu-va la dispozitie o varietate considerabila de automobile si piese auto.

Masinile care intra in parcul auto provin din accidente sau care sunt functionale dar proprietarii renunta la ele pentru diverse motive.

Dupa cererea clientilor nostri piesele auto se demonteaza cu grija de pe autoturisme, de catre o echipa de mecanici cu experienta si apoi sunt stocate in spatii special amenajate, urmand sa fie preluate de curier pentru livrarea la client.

SERVICII SI PRODUSE

Centrul de dezmembrari auto Import UK, va pune la dispozitie o gama larga de piese auto second hand incepand de la motoare, cutii de viteze si alte componente mecanice, pana la elemnte de interior si caroserie cum ar fi, aripi, capote, trape electrice, toate acestea fiind in stare de functionare si avand garantie intre 1 si 3 luni, depanzand de componeta aleasa.

Piesele achizitionate de la Centrul de dezmembrari auto Import UK nu trebuiesc montate decat de service-uri autorizate RAR pentru marca si model. In caz contrar garantia oferita de noi este anulata.

Comercializam piese auto pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, iar la cerere le putem expedia prin curier rapid pe toata suprafata tarii.

CONTACT SI DATE LEGALE

In caz ca doriti sa ne contactati, indiferent de motiv, ne puteti gasi la adresa Str. Dumbravei Nr.51 Piatra neamt, la 200 de metri dupa Dedeman in directia Piatra Neamt - Bacau, intre orele 08:30 si 17:30 de luni pana vineri, iar sambata intre orele 08:30 si 13:30. Telefonic ne puteti contacta, intre aceleasi ore, la numerele 0758.835.558 sau 0749.673.536.

IMPORT UK FINE SRL

CUI: 31300547, Nr. Immatriculare: J27/124/2013, Cont Bancar: RO57RNCB0196131428620001